نان رول سیب زمینی

نان رول سیب زمینی یکی از آن نانهای نرم و لطیف و در عین حال محبوب است. این نان بافتی عالی و طعمی شگفت انگیز دارد. به علاوه درست کردن آن خیلی ساده است. من عاشق خوردن این نان همراه سوپ، سالاد و ناهاری خوشمزه روزهای تعطیلات هستم. 

نان رول سیب زمینی

این اول نانی است که من به شما آموزش می‌دهم و از این نظر بسیار هیجان زده هستم. این نانها با بسیاری از نانهای رول سیب زمینی که قبلا درست کردم متفاوت هستند چون من معمولا آنها را به صورت لقمه ای و بانز درست می‌کنم که البته اگر وقت کنم آنها را نیز به شما یاد خواهم داد. اگر چه این نانها شاید با آنها متفاوت باشند اما همانقدر نرم و خوشمزه هستند. 

من می‌دانم که شما به چه چیزی فکر می‌کنید احتمالا با خودتان می‌گویید این نانها مزه‌ای شبیه به سیب زمینی دارند؟ پاسخ شما نه است شما اصلا متوجه مزه سیب زمینی در آنها نخواهید شد حتی یک ذره. آنها فقط به وزن نانها اضافه می‌کنند در عین حال که باعث می‌شوند نرمتر و تردتر شوند. 

جدا فقط به ظاهر آنها نگاه کنید ببینید چقدر پف و زیبا هستند شما نمی‌توانید این نان را خراب درست کنید. طرز تهیه نان رول سیب زمینی

چه موادی در نان سیب زمینی وجود دارد؟

نان رول سیب زمینی نیازی به مواد زیاد ندارد و درست کردن آن ساده است. مواد لازم برای آن موارد زیر هستند. 

  • خمیر مایه 
  • شکر 
  • تخم مرغ
  • روغن 
  • آرد 
  • کره 
  • شیر پودر شده 
  • سیب زمینی فلیک (می‌توانید از سیب زمینی پخته و له شده استفاده کنید) 
  • آب گرم و نمک 

چگونه  رول سیب زمینی عالی درست می‌شود؟ 

  1. ابتدا بگذارید خمیر دو برابر شود. 
  2. سپس آن را به 4 قسمت تقسیم و هر کدام را با وردنه تبدیل به 4 دایره با ضخامت 1/8 اینچ کنید. 
  3. سپس کره ذوب شده را داخل دایره بمالید. 
  4. سپس دایره‌ها را همانند پیتزا برش بزنید و هر کدام از سمت بیرون به داخل رول کنید. 
  5. بعد از اینکه رولهای آماده را روی سینی فر گذاشتید بگذارید به مدت یک ساعت بمانند و ور بیایند. طرز تهیه نان رول سیب زمینی

گاهی اوقات می‌توان نیمی از خمیر را برای درست کردن رول دارچینی استفاده کرد. به این منظور شما باید کره را روی نان بمالید سپس 1/2 پیمانه شکر قهوه‌ای و 1 قاشق غذاخوری دارچین را مخلوط کرده روی آنها بپاشید. 

چه مدت می‌توان نان رول سیب زمینی را نگهداری کرد؟

نان رول سیب زمینی معمولا حدود 5 روز تا یک هفته ماندگاری دارد. فقط حواستان باشد که آنها را در دمای اتاق در ظرفی دربسته یا کیسه پلاستیکی نگهداری کنید. ما معمولا چیزی از این نانها باقی نمی‌گذاریم ظرف یکی دو روز همگی خورده می‌شوند. 

می‌توان رول سیب زمینی را فریز کرد؟

قطعا! آنها را طبق دستور بپزید، سپس خنک کنید. وقتی خنک شدند هر کدام از آنها را جداگانه در فویل آلومینیوم بپیچید. این فویلها را به یک ظرف دردار یا کیسه انتقال دهید و فریز کنید. آنها معمولا حدود یک یا دو ماه در فریزر قابل نگهداری هستند. برای دوباره گرم کردن بگذارید یخ آنها ذوب شود سپس به مدت 5 دقیقه در فر بگذارید. طرز تهیه نان رول سیب زمینی

طرز تهیه نان رول سیب زمینی

مواد لازم

  • 2 و 1/2 پیمانه آب گرم 
  • 2 قاشق غذاخوری خمیر مایه 
  • 1/2 پیمانه شکر 
  • 2 عدد تخم مرغ (همزده)
  • 1/3 پیمانه روغن (به اضافه 1/2 قاشق غذاخوری) 
  • 1 قاشق غذاخوری نمک
  • 2/3 پیمانه پودر شیر 
  • 2/3 پیمانه پودر شیر 
  • 2/3 پیمانه سیب زمینی فلیک شده 
  • 7 پیمانه آرد (کمتر یا بیشتر بسته به خمیر) 
  • 1/4 پیمانه کره نمکی (ذوب شده)

طرز تهیه 

  1. آب گرم، مخمر و شکر را در یک کاسه کوچک مخلوط کنید. روی آن را با یک پیش دستی بپوشانید و بگذارید 5 دقیقه بماند یا تا زمانی که مخمر کف کند. 
  2. در یک کاسه بزرگ، تخم مرغها، 1/3 پیمانه روغن، نمک، پودر شیر، سیب زمینی فلیک و 1 پیمانه آرد را ترکیب کنید. مخلوط مخمر را اضافه کنید و بهم بزنید تا زمانی که ترکیب شود. با استفاده از همزن کاسه‌ای با چنگک خمیرگیر یا بوسیله دست، 6 پیمانه آرد را اضافه کنید، هر بار یک پیمانه. خمیر باید نرم باشد نه چسبناک. به مدت 5 دقیقه آن را ورز دهید. 
  3. روی خمیر را با 1/2 قاشق غذاخوری روغن پوشانده و روی آن را با پارچه بپوشانید و بگذارید ور بیاید تا زمانی که دوبرابر شود یعنی حدود یک ساعت. 
  4. یک سینی فرا را چرب کرده و کنار بگذارید. 
  5. خمیر را بردارید و آن را به 4 قسمت تقسیم کنید. هر بخش را به صورت یک دایره با ضخامت 1/8 اینچ، پهن کنید. کره ذوب شده را روی خمیر بمالید و سپس دوایر دیگر را هم به همین شکل کره مال کنید. هر کدام از آنها را به صورت مثلثهایی برش بزنید (همانند پیتزا). سپس از لبه‌ها شروع کنید، مثلثها را به سمت داخل رول کنید تا شکلی شبیه نان کروسان یا هلال درست شود. رولها را داخل سینی فر بگذارید. روی آنها را پوشانده و بگذارید سایز آن دو برابر شود یعنی حدود 1 ساعت. 
  6. فر را روی 350 درجه فارنهایت (175 درجه سلسیوس) گرم کنید و نان را به مدت 15 تا 20 دقیقه در آن بپزید یا تا زمانی که کمی طلایی شود. بعد از بیرون آوردن از فر روی آنها را کره بمالید. نوش جان!
ترجمه اختصاصی توسط سایت سپهنا
منبع: iheartnaptime
آشپزی / انواع غذاها گلی 366 بازدید 0 نظر پرینت
  • +1

دیدگاه خود را ثبت کنید :

نام شما :*
ایمیل شما :
نظر شما :